Installatietechniek

De afdeling installatietechniek staat voor alle elektrotechnische installaties, zowel zwakstroom als sterkstroom. Ook besturingstechnieken maken onderdeel uit van ons pakket. Evenals inspecties en keuringen van installaties.

Elektriciteit is onmisbaar. Mensen zijn tegenwoordig omringd door elektrische apparaten zowel in de werk- als woonomgeving. De steeds verdergaande technologieën en luxe in woningen blijven veel Nederlanders niet onopgemerkt. Steeds vaker wil men moderne snufjes in huis. Veel nieuwbouw woningen worden daarom standaard al voorzien van zorgvuldig ontworpen elektrotechnische voorzieningen die voldoen aan uiteenlopende behoeften en flexibel zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

G&Z Groep helpt u graag bij de juiste installatie

G&Z Groep denkt en adviseert hierover mee met zijn aannemers en klanten. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste installatie!

DSCF1420Onze monteurs met uiteenlopende vakopleidingen hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de nieuwste voorzieningen. Ons aanbod op het gebied van elektrotechnische installaties is daardoor erg uitgebreid. Afhankelijk van het soort gebouw, de verschillende functies in het gebouw en de wensen van de opdrachtgever moet er de juiste keuze gemaakt worden in de technische mogelijkheden. Bij ons is ieder installatieontwerp uniek.

Wij kunnen in eigen beheer installaties opleveren en keuren

G&Z Groep is SEI erkend voor het installeren, controleren, keuren en onderhouden van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties. Dat betekent dat wij in eigen beheer installaties keuren en opleveren zonder tussenkomst van een nutsbedrijf. U weet zeker dat uw installatie aan alle laatste voorschriften voldoet en vakkundig wordt onderhouden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven elke klant naar zijn wens te behandelen. Of het nu gaat om een swandcontactdoos in een woonhuis of de installatie van een kantoorpand of scholengemeenschap; alle mogelijkheden zijn aanwezig! De materialen die wij gebruiken worden geselecteerd op keurmerk waaronder KEMA. Om hiervan verzekerd te zijn, worden onze materialen ingekocht bij gerenommeerde groothandels.

G&Z Groep installeert onder andere:

  • Wand- en plafondverlichting
  • Bekabeling
  • Schakelkasten
  • Stoppengroepen
  • Project- en noodverlichting

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u informatie over G&Z Installatietechniek? U bereikt ons via telefoonnummer: 0345 633 209.

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken