Vaatwastechniek

Door de vele jaren ervaring met het doseren van chemie in diversefoto 12 vaatwassers heeft G&Z een hoop ervaring opgedaan in de vaatwas techniek en kunnen wij onszelf een van de betere vaatwas specialisten noemen. Door onze jaren ervaring in de diverse technieken van verschillende vaatwasmerken zijn wij een gespecialiseerd bedrijf in het onderhoud van diverse merken vaatwassers en waterbehandeling installaties. Ook voor de aanschaf van de diverse machines kunt u bij ons terecht, wij verkopen onder andere de merken Valinn en Hobart. Wij verkopen, installeren en onderhouden van glazenspoeler tot korventransport machines.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van de elektra, watertoevoer en afvoeren voor de desbetreffende machines. Ook de dosering van de chemie verzorgen wij graag voor u.

Doordat wij zoveel ervaring hebben op de diverse vlakken kunnen wij ervoor zorgen dat u van A-Z een vaatwas systeem krijgt zonder dat u daarvoor diverse bedrijven hoeft langs te laten komen, G&Z verzorgt het voor u.

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken