Doseer- & Keukentechniek

Op het gebied van doseer- en keukentechniek heeft G&Z Groep al jarenlang ervaring. Op het gebied van de techniek van het doseren leveren wij zowel kleine doseersystemen van een aantal milliliter per keer, tot grote doseersystemen van 1000 liter en meer.

G&Z Groep verkoopt en plaatst doseersystemen voor alle machines en systemen waar een automatische dosering gewenst is. Ook voor het laten plaatsen van uw eigen doseersysteem kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Keukentechniek, specialist in vaatwassers

Als het gaat om keukentechniek, kunt u ons gerust één van de foto 13betere vaatwas specialisten noemen. Wij hebben volop ervaring in technieken van allerlei vaatwasmerken en zijn expert als het gaat om vaatwas onderhoud en installaties. Ook voor de aanschaf van diverse vaatwasmachines van bijvoorbeeld Valinn en Hobart, kunt u bij ons terecht.

Wij verkopen, installeren en onderhouden diverse machines, zoals glazenspoelers en korventransport machines. U kan natuurlijk ook bij ons terecht voor het aanleggen van elektra, watertoevoer en afvoeren voor uw machines. Door onze uitgebreide kennis dragen wij zorg voor een optimaal functionerend vaatwassysteem waarbij wij u volledig ontzorgen.

Onderhoud en 24-uurs service

IMG_1851Uw doseersysteem of vaatwasser heeft ook onderhoud nodig. Hierdoor gaan de apparaten nog langer mee en doen ze hun werk perfect. Om dit te garanderen hebben wij diverse onderhoudsmodules ontwikkelt die wij u graag op maat aanbieden. Wij helpen u voor het onderhoud van bijna alle merken vaatwassers en doseersystemen.

Mocht u toch een storing aan uw apparaat of andere problemen signaleren. Schakel dan onze 24-uurs storingsdienst in. Wij zijn 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Bij storing belt u het telefoonnummer dat op het apparaat staat. U krijgt direct een ervaren monteur aan de lijn die het probleem aanpakt en met u probeert op te lossen.

Het algemene storingsnummer is: +31 (0)857733712

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken