Bouw & Onderhoud

DSCF1414 De G&Z groep bestaat uit diverse gespecialiseerde afdelingen. De afdeling Bouw & Onderhoud is daar één van. Hierin vindt u alle segmenten van de G&Z groep terug, maar de bouwkundige aspecten voeren de boventoon.

Door de uiteenlopende expertises is G&Z Groep een groeiend dynamisch bedrijf die geen probleem uit de weg gaat. Wij zien complexe projecten niet als een probleem maar als een uitdaging. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteit of monumentaal herstel: G&Z Groep heeft alle specialisten in huis.

Grote bouw- of renovatieprojecten zijn geen probleem

DSC00003Ook grote projecten gaan we niet uit de weg. Door het efficiënt plaatsen van de juiste medewerkers hebben wij al menige grote bouw of verbouwing uitgevoerd. Van een warenhuis van ruim 6500qm tot de renovatie van een hotel met 210 kamers en aanverwante faciliteiten zoals wellness en een zwembad.

Het doel van G&Z Groep is helder: zorgen voor een optimaal resultaat en een tevreden klant. In onze machinale werkplaats vinden de voorbereidingen plaats voor de diverse projecten. Ook de monumentale deuren, kozijnen en zelfs klokkenstoelen worden hier voorbereid en gemaakt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u informatie over G&Z bouw en onderhoud? U bereikt ons via telefoonnummer: 0345 633 209.

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken