Over G&Z Groep

G&Z Groep kent haar oorsprong circa 35 jaar geleden door de oprichter van Protect, Carel Godtschalk, die door zijn passie voor alarmsystemen de beveiligingstechniek professioneel op de kaart zette. Na ongeveer 20 jaar alleen te hebben gewerkt, breidde het eenmansbedrijf uit naar een klein familiebedrijf. Waar zijn twee zonen eerst zelfstandig een onderneming startte, voegde vader Carel in 2007 de 3 bedrijven samen. G&Z Groep, wat staat voor Godtschalk en Zonen, was geboren.

Tegenwoordig is G&Z Groep hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden aan of in een gebouw, van een kleine verbouwing tot het realiseren van een compleet turn key nieuwbouw project. Naast bouwwerkzaamheden hebben wij een breed scala aan vaardigheden in ons dienstenaanbod. Daarbij is onze belofte: ‘Godtschalk en Zonen levert een constante hoge kwaliteit en een voortreffelijke service, tegen een concurrerende prijs’.

De visie van G&Z Groep is helder: wij nemen de organisatorische handelingen uit handen en voorzien in een dienst waardoor u zich kan bezighouden met uw corebusiness. Uw wens is onze opdracht. Daarbij werken wij met korte communicatielijnen zodat een overleg snel en efficiënt plaatsvindt. Bij G&Z Groep zijn wij er op gespitst oplossingen te creëren voor het gehele bouw-, afwerkings-, installatie- en inrichtingsproces.

opkantoor2

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken