Beveiligingstechniek

Met onze beveiligingstechniek is uw woning of bedrijfspand optimaal beschermt tegen criminaliteit of brand. De afdeling beveiligingstechniek verzorgt al 40 jaar de elektronische en bouwkundige beveiligingsmaatregelen voor diverse panden en objecten. Denk aan het installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties voor cctv systemen, data- en telecom netwerken voor woningen, utiliteit en industrie.

Al voor de realisatie van het daadwerkelijke beveiligingssysteem bewijzen wij onze meerwaarde door het verschaffen van een maatwerkadvies. Dit stemmen wij af op uw wensen en eisen van de eisende partij (in veel gevallen de verzekeraar). Buiten de vaak verplichte inbraaksignaleringssystemen wordt er meegedacht aan de vorm van alarmverificatie met een videobewakingssysteem of door mobiele surveillance.

Beveiliging vaak ook voorwaarde van verzekering

Onze beveiligingstechniek is niet alleen een belangrijk wapen tegen criminaliteit of brandgevaar. Beveiliging is ook een gestelde voorwaarde bij het verzekeren van uw eigendommen. Het ervaren team van G&Z Groep heeft alle ervaring als het gaat om inbraaksignalering, camerabewaking, brandmelding installaties, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole systemen en het onderhoud ervan.

Al de bovengenoemde zaken moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Wij ontzorgen onze klanten door dit uit handen te nemen. Daarbij bedenken wij welke beveiligingsmaatregelen passen en hoe deze te coördineren en uit te voeren zijn. Door onze vakgerichte opleidingen en jarenlange ervaring heeft G&Z Groep alle benodigde certificaten in huis. Wij zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Werkwijze G&Z Groep

Na een eerste kennismaking en de opname van het object of het doornemen van de eventueel aanwezige tekeningen, inventariseert onze beveiligingsadviseur wat er nodig is aan beveiligingsmaatregelen. Daarna brengen wij een offerte uit. Bij akkoord met de offerte worden de gegevens en maatregelen vastgelegd in een programma van eisen (PvE) en als er digitale tekeningen aanwezig zijn, dan worden de componenten ingetekend. Mocht het nodig zijn, dan wordt de eisende partij nu ook betrokken bij het beveiligingstraject.

Na het akkoord van het PvE door alle betrokken partijen start de uitvoering van de werkzaamheden. Deze worden altijd in goed overleg met de opdrachtgever ingepland.  De oplevering vindt plaats met de opdrachtgever en de beveiligingsdeskundige van G&Z Groep, waarna een installatie-attest of opleverbewijs wordt opgesteld.

Al ruim 40 jaar een grote tevreden klantenkring

Voor het in nominale staat houden van de beveiligingsinstallatie sluiten wij een onderhoudsovereenkomst af. Buiten de technische maatregelen verzorgen wij in veel gevallen ook de bouwkundige preventiemaatregelen. Op deze manier weet G&Z Groep al ruim 40 jaar een grote klantenkring tevreden te stellen. Wilt u daar bij horen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met één van onze gespecialiseerde beveiligingsexperts maken? U bereikt G&Z Groep via telefoonnummer: 0345 633 209. 

mail@genzgroep.nl

Gildenstraat 20, 4243 HS, Leerdam

Brandbeveiliging

Beveiligings-
techniek

Bouw &
Onderhoud

Installatie-
techniek

Doseer &
Keuken